Tjänster

Konfigurering & Managering

Vi konfigurerar beställda produkter för att säkerställa rätt inställningar för integration med befintlig infrastruktur. I vår arsenal av konfigurerings- och manageringstjänster erbjuder vi ”zero-touch”-leverans, automatisk provisionering, redirect-lösningar och kontinuerlig övervakning av hårdvara. Läs mer i vår webbshop.

Installation & Projektledning

Inmätning och installation av ytor upp till 100 000 m², optimering av hårdvara för röst och bild och projektledning som garanterar kvalitetssäkrad installation vid avlämning.

Felsökning

Vi besiktigar och felsöker installationer inklusive nätverk och brandvägg på distans eller på plats hos kund.

Support

Det går alldeles utmärkt att köpa extra support per timma. Men för kortast möjliga åtgärdstid och garanterad högsta servicenivå rekommenderar vi våra kunder att teckna ett supportavtal. 

Fråga oss gärna om våra olika supporttjänster, som t ex “next-business-day” och underhållsavtal för planerade uppdateringar av firmware, etc. 

Utbildning & Workshop

Vi erbjuder utbildning och workshop inom alla våra tillämpningsområden – hybridarbete, digital vård och säkerhet i skolan – och skräddarsyr även kurser efter era behov och önskemål. 

Intresserad av våra lösningar?

Varukorg