Bättre möten

Vi kan erbjuda hjälpmedlen som leder till bättre möten

Du kan dina kunder, kollegor och din bransch. Så därför överlåter vi det som handlar om ett mötes innehåll, struktur och genomförande helt i dina händer. Behöver du däremot hjälp med själva mötesutrusningen så har vi bra koll. Vi kan vår bild-och-ljud-teknik och delar gärna med oss av råd och rekommendationer. Gemensamt för våra produkter är att de förbättrar, förenklar och effektiviserar möten och samarbeten oavsett om de sker digitalt, fysiskt, via telefon eller i hybridform.

Välj mellan färdigkomponerade system – anpassat efter plattform, mötesrum och antal deltagare – eller låt oss skräddarsy en lösning enligt detaljerad kravspecifikation.

I vår
shop hittar du
kameror, konferenstelefoner, högtalare, trådlösa mikrofoner, bärbara ljudpuckar, USB-anslutna headsets, m m. 

Digitala möten i Teams eller Zoom

För ett mindre Teams- eller Zoom-möte kan vi rekommendera ett USB-baserat videopaket som kombinerar en kompakt, mobil högtalartelefon (Snom C300) med en smidig USB-kamera (Yealink UVC30)Fördelen med USB-anslutna enheter är ett de är bärbara, enkla att flytta med till olika rum och ansluta till en dator eller extern skärm. 

Fysiska möten

Renodlade fysiska möten, där samtliga medlemmar är samlade på plats, blir allt ovanligare. Oftast väljer de flesta deltagare att närvara digitalt i mötet. Därför är det viktigt att mötesrummet är utrustat för att tillgodose båda analoga och virtuella behov. Yealink RoomPanel indikerar tydligt om rummet är ledigt och hur det är utrustat. Bokning sker antingen direkt via panelen eller i kalendern i Teams eller Outlook 365. 

För medelstora möten kan vi rekommendera Yealink MVC640-C4.
Det här är ett helt trådlöst Teams-anpassat system, med vidvinkelkamera, soundbar och två extra trådlösa mikrofoner för utökad ljudupptagning. Finns att beställa i vår webbshop.

Hur väl hörs du i hybridmötet?

Alla som har deltagit på distans i ett (hybrid)möte vet hur lätt det är att oljud smyger sig in och stör. Ett effektivt sätt att förhindra detta är att använda ett headset med en mikrofon som enkelt slås av och på. Mikrofonen hjälper även till att rikta ljudet så att de som inte är med fysiskt i rummet uppfattas som att de vore det. Snom A330M är ett populärt hybrid-headset med högkvalitativ mikrofon som fångar upp hela röstspektrumet.

Telefonmöte = konferenstelefoni

Mötets storlek och antalet deltagare är avgörande för vilken lösning man väljer. Här ger vi förslag på Snom C520 WiMi som är en flexibel konferenstelefon där ljudupptagningen förstärks via två trådlösa mikrofoner. Både mobiltelefoner och trådlösa headsets kan delta i mötet tack vare inbyggd Bluetooth.

Varukorg