Hybridarbete

Flexiblare med hybridarbete

Corona har inneburit omvälvande förändringar inte minst inom  organisationskulturen, där en helt ny acceptans för hur vi samarbetar har gjort sig hemmastadd. Hybridarbete med dess utökade möjligheter till jobbflexibilitet har nästan helt ersatt pandemins förhållningssätt till distansarbete. Att fritt kunna välja att vara uppkopplad digitalt, ses på distans eller på plats, hantera arbetssysslorna mobilt eller stationärt – ibland hemifrån, från kontoret eller någon stans däremellan – har blivit en självklarhet.

Precis som med distansarbete kräver hybridarbete ett ökat fokus på interaktion och kommunikation. Det i sin tur driver på utvecklingen av smarta verktyg och lösningar som är anpassningsbara för samarbeten och möten; både i och utanför den professionella sfären.

Så lyckas du med hybridmodellen

Hybridmodellen har bevisat att de flesta arbetsmoment går att uträtta även utanför kontoret, efter ordinarie kontorstid. Det viktigaste är inte 100% fysisk närvaro utan känslan av att man är inkluderad, har möjlighet att kommunicera och leverera resultat.  För att få uppleva hybridmodellens fulla potential med bl a…  

EFFEKTIVA MÖTEN, NÖJDA MEDARBETARE OCH KUNDER, BIBEHÅLLEN KOMPETENS OCH PRODUKTIVITET

… är det kritiskt att företag tillhandahåller och investerar i anpassningsbara kommunikationsverktyg samt ser till att anställda får möjlighet att bemästra och bli bekväma med hjälpmedlen.

USB-baserade lösningar

USB-anslutna produkter lämpar sig särskilt väl för hybridarbete då de smidigt kopplas till en befintlig PC eller skärm, enkelt flyttas mellan olika miljöer och kan delas med många.

Vårt sortiment
 av USB-baserade lösningar innehåller kompletta videosystem, fristående kameror, mikrofoner, högtalare och headsets. Ställ frågor och se hela vårt sortiment i webbshopen> 

När:
 • Hybridmötet
 • Frukostbordet, fjärrkontoret, fokusrummet
 • Komplement till befintlig utrustning – BYOD (bring your own device)
 • Bullriga och stökiga miljöer (headset)
 • Besöksförbud på vårdinrättningar
 • Föreläsningar och undervisning
Lösningar:
 • Möteskonsol
  En allt-i-ett, lättinstallerad konsol med utsökt bild-, ljud- och röstkvalitet. För mindre ytor och möten; 1 – 5 deltagare.
 • Videokamera
  Med minst 4K UHD, 3x digitalzoom och inbyggt ljud får man en realistisk ansikte-till-ansikte-upplevelse. USB-ansluts enkelt till PC eller extern skärm.
 • Högtalartelefon / konferenstelefon
  Portabel högtalartelefon som HD-förstärker ljudet i videomöten. “Ljudpucken” ansluts  behändigt till datorn via USB eller Bluetooth.
 • Hörlurar
  Att rösten når fram, synkar med bild samt att störande bakgrundsbrus elimineras är helt avgörande för lyssnarfokus. Ett trådlöst/ trådbundet headset ser du till att du hör och hörs optimalt även i hemmamöten. 
Varukorg