Hospitality Solutions

Komfort och säkerhet med hospitality solutions

Hospitality solutions – telefoni och säkerhet med fokus på besöksnäringen – kan erbjuda personal och besökare på hotell, restauranger, konferens- och turistanläggningar optimal komfort och säkerhet. Dessa toppmoderna enheter lämpar sig även för kommunikation (IP/DECT över IP eller WiFi) i andra sammanhang, t ex i skolan. Oavsett om man arbetar i receptionen, i kassan, på lagret eller i förbutiken innebär t ex en telefon med trådlös DECT-lur maximal rörelsefrihet.

“Hotelltelefonerna” har alla snabbvalsknappar för grundläggande behov (bokning, mottagning, larm, nödsamtal, väckning...) utöver självklara handhavandefunktioner som MUTE, HOLD och HANDS-FREE. Samtal och väntande meddelanden indikeras på stor display och tack vare PoE-strömförsörjningen behövs inga extra eluttag i rummen. Telefonerna är enkla att rengöra, har förhöjt dataskydd och administreras lokalt i specifikt framtagen, klientbaserad applikation.

Snom Hospitality Solutions Admin App 


Snom Hospitality SIP Phone Administration Tool är en klientbaserad applikation som används för lokal administration av alla Snom Hospitality-telefoner i samma nätverk.

  • Upptäcker alla telefoner i samma nätverk/subnät.

  • Hanterar konfigurering och uppgradering av samtliga telefoner.
     
  • Övervakar alla telefoner i nätverket – både manuellt och enligt schemaläggning.

  • Massändrar administratörlösenord på alla telefoner i nätverket.

  • Massgenererar konfigurationsfiler.

Intresserad av våra lösningar?

Varukorg