Gigaset GS4 – modern retro med multifunktionalitet

Gigaset GS4 är en snygg, tidlös och pålitlig smartphone med unika funktioner för sin prisklass. Vid första anblick är det främst det släta höljet i härdat och polerat glas, med helt integrerad och ramlös trippelkamera och fingeravtrycksensor på baksidan som plockar stilpoäng. Trådlös laddning, utökad minneskapacitet, kontaktlös dataöverföring och en ren Android-installation gör tysktillverkade GS4 smartare, snabbare och säkrare.  Kort och gott:

 • Made in Germany
 • 4 GB RAM / 64 GB minne
 • 2.1 GHz Octa-Core processor
 • 4300 mAh utbytbart batteri
 • Kontaktlös dataöverföring
 • Trådlös laddning (Qi-laddare)
 • 2 samtida SIM + 1 micro SD
 • 6,3” FHD+ (1080 x 2340 px)
 • Trippelkamera 16 + 5 + 2 MP
 • Selfiekamera 13 MP
 • Optisk LED-indikator
 • Ansiktsigenkänning
 • Fingeravtryckscanner
 • Omfattas av Gigaset snabbgaranti 

Gigaset GS4 körs på ett “rent” OS Android 10 ™ (med färre förinstallerade appar) vilket resulterar i ökad snabbhet och större minne.  Med Android 10 fungerar gestkontrollen helt utan knappar, där en svepning från vänster eller höger på skärmen ersätter bakåtknappen. Android 10-installationen i GS4 innebär även förbättrad ansiktsigenkänning, fingeravtryckscanning och ytterligare 50 nya säkerhetsfunktioner för utökat integritetsskydd.

Varukorg