Yealink UVC30 Teams Certifierad Content & Presentation Camera

En ”Content Camera” är en extra kamera, utöver Teams-mötets huvudkamera, som används för att dela innehåll och visa fler vyer samtidigt. När Yealink UVC30 används som innehållskamera (Content Camera) interagerar den med ett speciellt bildbehandlingsprogram så att presentatören kan rita och förmedla budskapet på t ex en analog whiteboard. Kameran fokuserar på vita tavlan, ramar in, centrera och förstorar det som skrivs till förmån för de som deltar på distans. Man kan ställa sig framför tavlan utan att oroa sig för att skymma eftersom texten som skrivs lägger sig som ett ovanpå-filter i förgrunden.

När Yealink UVC30 används som presentatörskamera (Presenter Camera) läggs istället fokus på en enskild föredragshållare/deltagare i ett pågående Teams-möte. Kameran panorera och zoomar in den som talar, fångar upp mimik och gester vilket förtydligar det som sägs och förstärker känslan av närvaro.  

Yealink UVC30 är vår bästsäljande webbkamera av många anledningar:

  • 4K UHD-upplösning
  • Bärbar
  • HD-ljud, inbyggd mikrofon
  • Lättinstallerad (plug-and-play)
  • Prisvärd
  • Teams-certifierad som Content Camera/Presenter Camera

I vår e-handel hittar du bästa pris!

Varukorg