Fanvil Entré Video övervakar villor och verksamheter

Fanvil Entré Video är en paketerad säkerhetslösning som effektivt skyddar och övervakar verksamheter, flerfamiljshus och fristående villor. Konceptet kombinerar bild, ljud, larm och remote access på en och samma gång. 

I paketet ingår:

  • 1 x Fanvil i61  (porttelefon med video)
  • 1 x Fanvil i53W (svarshubb med “touch” och knappfunktion)
  • Konfigurering

Fanvil i61:s konstruktion i aluminiumlegering och med skyddsklassificering IP66 och IK07 (dammtät, spolsäker med hög slagtålighet) gör porttelefonen lämpad för utomhusmontering. Med rika in- och utgångsgränssnitt är den dessutom lätt att länka till andra säkerhetsenheter och anpassa till olika lösningar.

Fanvil i53W har en elegant 7 tums färgskärm med touch-funktionalitet. Svarspanelens gränssnitt tillåter 8 larmingångar och själva hubben har fem fysiska knappar med förprogrammerade funktioner. Integrerat WiFi möjliggör trådlös anslutning.

Varukorg