Stäng
Startsida / Tjänster

Tjänster

Vi kan erbjuda:

• Kortare lösningstider                                                                  
• Nöjdare kunder
• Kostnadseffektiva lösningar
• Kvalitet och trovärdighet
• Lägre leveranstkostnader
• Lägre supportkostnader 

GDPR (General Data Protection Regulation)

Den nya GDPR-lagen innebär för vissa plattformar inom IP Telefoni att all ändrustning måste stödja krypteringen enligt TLS 1.2.

Talk Telecom kan hjälpa till att säkerställa att all Er ändutrustning är i överenskommelse med TLS 1.2.  

Förkonfiguration

Talk Telecom kan leverera all utrustning förkonfigurerad på ett optimalt och effektivt sätt, vilket innebär att utrustningen levereras klar att ansluta till kundens LAN med rätt inställningar. Vi kan även hjälpa till att sätta upp en kostnadseffektiv "zero-touch"-leverans och installationsprocess, utrustningen skeppas direkt till kund och med automatisk provisionering och en s.k. redirect lösning (omdirigering).

Installation & Projektledning

Talk Telecom gör inmätningar och installationer av IP DECT och WLAN på allt från lokaler på 100 000 m² ned till butiken på hörnan. Du får en effektiv utnyttjande av utrustning och bra sitekartor att spara för framtiden. Vi projektleder om så önskas och avlämnar en kvalitetssäkrad installation. Våra låga och fasta inställelsekostnader gör att det är ett bra alternativ på de flesta orter i Sverige.

Felsökning

Talk Telecom hjälper till med felsökning av IP telefoni-installationen inkl. nätverk och brandvägg. Många problem klarar vi att felsöka "remote" vilket blir kostnadseffektivt, men om det behövs så åker vi till kunden också. 
  

Support

Talk Telecom Support är tillgänglig för alla våra partners och dessutom kostnadsfri.

Om du säkerställa kortast möjliga åtgärdstid och garanterade SLA kan du teckna supportavtal med oss. Vi kan också erbjuda underhållsavtal, vilket innebär att planerade firmware updates görs samt ändringar av användare & nätverksinfo. 

Utbildning

Talk Telecom anordnar utbildningar och workshops inom IP-telefoner, IP-DECT och annat inom vårt område. Vi har även möjlighet att skräddarsy kurser efter önskemål.

Ta hjälp av oss för en tidseffektiv och problemfri installation!