Stäng
Startsida / Pexip MS Teams och Skype for Business

Pexip

Pexip är en prisbelönad, flexibel och skalbar molntjänst/plattform - som möjliggör företagsövergripande videokonferenser och samarbeten från alla kända enheter eller plattformar. Pexips molntjänst kräver inga komplexa tekniska inställningar. Med några snabba klick hanterar du enkelt videomöten både som arrangör och deltagare.

MS Teams, S4B och Google Hangouts Meet

Pexip gör det möjligt för professionella videokonferenssystem att ansluta till Microsoft Teams, Skype for Business och Google Hangouts Meet med full kapacitet för video, ljud och innehållsdelning.
Pexip Virtual Meeting Rooms (VMR)

Med Pexip VMR har användaren tillgång till personliga mötesutrymmen som alltid är tillgängliga för ad hoc eller schemalagda möten. Deltagare kan ansluta sig till VMR med nästan vilken ljud- eller videoenhet som helst, inklusive traditionella videokonferenssystem som Yealink, webbläsare, mötesklienter (S4B) och mobila enheter. VMR-adressen kan förbli densamma eller så finns möjlighet att bjuda in via unika möteslänkar. Man väljer själv det som underlättar för deltagarna att "hitta" till och delta i mötet.

Microsoft Teams videopaket

Yealinks videolösningar för Teams-möten öppnar upp obegränsade möjligheter för det fysiska mötesrummet. MVC800 är det optimala videopaketet för det större rummet (12-20 personer) och MVC500 passar medelstora rum (6-12 personer). För små ytor - "huddlerummet" och hemmakontoret - rekommenderar vi MVC300 alternativt VP59.Samma välbekanta användarupplevelse

Med Pexip behåller användarna den videokonferenserfarenhet man är van vid, oberoende av vilken klient man loggar in från. Deltagare som går med från ett videokonferenssystem som Yealink, Cisco och Polycom, ser också sitt välkända mötesgränssnitt och kan fortsätta skicka och ta emot video, ljud och dela innehåll som tidigare. 

Allt-i-ett-videokit för Zoom Rooms

Tillsammans med Yealink erbjuder vi två "allt-i-ett-videolösningar" som är förkonfigurerade med Zoom Rooms programvara. För små och medelstora huddle rooms rekommenderar vi CP960-UVC50 och för det något större mötesrummet CP960-UVC80. Optiskt PTZ-kamera med vidvinkellins och Noise Proof-teknik där bakgrundsljud tas bort, innebär säkerställande av premium ljud- och videokvalitet.